Bookmark and Share

 
 

HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PODLAH - strojem Bona Power Scrubber

Jedná se o zcela nový systém, který okamžitě "oživuje" podlahy a navrací jim jejich původní vzhled.

Znečištěné podlahy budou opět zářit jako nové.

Uklízíte podlahu pravidelně a přesto je po nějaké době špinavá a opotřebovaná? Je to běžný jev každé podlahy. Proces je tak pomalý, že si toho ani nevšimnete. Pouze jeden tah čistícím strojem Bona Power Scrubber by odhalil, jak podlaha vypadala, když byla nová a krásná. Společně s použitím čistícího přípravku Bona Deep Clean Solution byste nahlédli o 5 – 10 let zpět, kdy jste si podlahu pořídili. 

        

Strojové čištění pomocí stroje Bona Power Scrubber je účinné na veškeré druhy podlahových krytin. Hloubkově vyčistí a pečuje o podlahy z PVC, vinylové podlahy ( dnes jsou velmi populární dekory s matnými a hrubými texturovanými povrchy, ve kterých špína časem ulpívá ) , přírodní linoleum (marmoleum), dlažby, lité betonové podlahy, je jedinečně efektivní v čištění dřeva v interiéru i exteriéru. Čistí olejované i lakované dřevěné podlahy, stejně jako velmi znečištěné dřevěné tersay. 

   

Stroj je velmi účinný díky kombinaci s extrémně účinným čistícím přípravkem Bona Deep Clean Solution (čistící prostředek rozpouští odolné nečistoty a skvrny a je bezpečný pro použití na lakované a olejované podlahy )

                       

Čistící stroj má 2 rotační válcové kartáče. Čistí podlahu do hloubky aniž by ji poškrábal. To je výhoda oproti konkurenčním 
jednotalířovým diskovým čistícím strojům. Stroj je obzvláště vhodný pro čištění dřevěných podlah - toto je novinka na trhu

Jedná se o tzv. OŽIVENÍ DŘEVĚNÝCH PODLAH

                                    

Dřevěné podlahy budou sice vyžadovat nové přelakování parket, nicméně renovaci parket můžete odsunout ještě o pár let později. Stačí podlahu řádně vyčistit a podlaha září čistotou. Vyzkoušejte sami co náš systém dokáže. System nabízí hloubkové čištění parket ještě předtím, než bude zapotřebí jejich řádná renovace.

Po hloubkovém čištění na Vaši podlahu naneseme novou povrchovou úpravu v matném nebo lesklém provedení. Tato úprava ochrání podlahu před znečištěním, zajistí nový vzhled, usnadní následnou údržbu a zlepší protiskluzné vlastnosti.

        

ikona článku

Hloubkové čištění PVC - VIDEO

Čištění podlah - PVC ve škole jako nové Pojďte se s námi podívat, jak jsme dokázali vyčistit podlahy na Základní škole v Roztokách u Jilemnice. Schválně jsme si vybrali takovou třídu, kde byla podlaha znečistěná nejvíce a všichni byli zvědaví na výsledek. Již ... Kompletní znění
Vytvořeno: 2.2.2014  -   15998 zobrazení  
 
ikona článku

Bona Power Scubber - VIDEONÁVOD ukázka jak vyčistit PVC podlahy

Návod,jak postupovat při hloubkovém čištění strojem Bona Power Scrubber   Kompletní znění
Vytvořeno: 26.9.2013  -   16072 zobrazení  
 
ikona článku

Hloubkové čištění parket

pomocí stroje BONA POWER SCRUBBER Kompletní znění
Vytvořeno: 26.1.2013  -   13207 zobrazení  
 
Nahoru
 
   

VIDEOPODLAHY.cz

 
 
|   © 2013  PROFIN-PODLAHY.cz   | info@profin-podlahy.cz
| Webdesign: Dušan Sedlačík, postaveno na redakčním systému WebBoss | www.webboss.cz |